0
Your Cart

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons veilig betalen met ideal, Deze veilige manier van betalen is makkelijk, snel en zonder risico.

Verzendkosten

Voor bestelling met een totaal gewicht van minder dan 10kg brengen wij €10.41 euro in rekening. Voor bestelling van meer dan 10kg brengen wij een bedrag van €18,03 in rekening. Mocht u het product willen ophalen, neem dan gerust even contact op.

Levertijd van een bestelling
Na ontvangst van jouw order en de betaling gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag. Afhankelijk van welk product is aangekocht, kan de levertijd variëren.

Normaliter verzenden wij orders maximaal 5 werkdagen na aankoop. Wanneer mogelijk bezorgen wij de bestelling zelf. In andere gevallen verzenden wij met PostNL. Via PostNL is het mogelijk de levering te volgen.

Mocht het zo zijn dat de levertijd om welke reden dan ook een stuk langer zal zijn, dan laten wij dit zeker weten. Echter zou dit een uitzondering zijn.

Een product retourneren voor een zelfde product

Wanneer er een defect of beschadiging is aan een aangeschaft product, neemt u dan contact met ons op. Wij zoeken met u naar een oplossing en kunnen u aanbieden het product te ruilen.

Neem contact op via:
shop@addeditems.nl of via het contactformulier.

Retourneren

Ondanks dat wij er vanuit gaan dat elk product van VAN STUK aan de verwachtingen voldoet, kan het natuurlijk voorkomen dat u het toch wilt retourneren. Zonder opgave van reden kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Als u een product wilt retourneren is de verantwoordelijkheid van de zending voor de verzender. U kunt het product (afhankelijk van de waarde) mogelijk verzekeren, wanneer u dit ons toestuurt. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Producten worden alleen onbeschadigd retour genomen. Om een retour goed te kunnen afhandelen hebben wij een aankoopbewijs nodig.

U kunt gebruik maken van het retourformulier of het modelformulier hieronder gebruiken en mailen naar info@vanstuk.nl.

Retourzendingen kunnen worden verzonden naar:
ADDED items
Kerklaan 31
2101 HK Heemstede

Geaccepteerde Retouren

Wanneer wij het product hebben ontvangen en hebben gecontroleerd op de conditie, maken wij de aankoopwaarde binnen een week na ontvangst over naar de rekening waarvan is betaald.

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping