0
Your Cart

Over

Showroom ADDED items
Showroom ADDED items

ADDED items zijn interieur elementen die speciaal door VAN STUK zijn geselecteerd. Hierbij zijn unieke en natuurlijke materialen en unieke ontwerpen de selectie. De accessoires passen ideaal bij de interieur ontwerpen die VAN STUK ontwerpt en realiseert. Jouw keuken of tafel is helemaal af met de toevoeging van een mooi artikel van ADDED items.

VAN STUK is een Haarlemse onderneming die is gespecialiseerd in interieurontwerp en het realiseren van unieke meubels en interieurs voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Door gebruik van natuurlijke materialen en modern design te combineren, zorgen wij – Robert van der Vlugt en Martijn van Velsen – voor een tijdloos interieur..

Een uniek eindproduct afleveren, is waar wij voor staan. Houdt u van een industrieel of juist verfijnd interieur? Werken met verschillende interieurstijlen is voor ons geen probleem. Tijdens een project luisteren wij naar de wens van de opdrachtgever en verwerken wij deze in een maatwerk interieur of meubelstuk.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Laat u inspireren door de gerealiseerde projecten (zakelijk / particulier) en vervaardigde interieuraccessoires en meubels. Bekijk ook onze website: